Wie

Docent Maarten Pors. Ik begon met gitaarspelen op 11 jarige leeftijd. na het luisteren van “Just one Night” van Eric Clapton. Al gauw raakte ik in de ban van Blues en Rock.

Veel van mijn leeftijdsgenoten gingen bij de supermarkt werken. Maar mij leek het leuker om gitaarles te geven zo begon ik op mijn 16de met lesgeven. Inmiddels speel ik al 35 jaar. en geef ik ook al heel lang gitaarles. De uitdaging is om het fris en leuk te houden en dat lukt me aardig…
In deze 35 jaar is mijn voorkeur veranderd naar gitaristen als Steve Vai, Edward van Halen, Allan Holdsworth en Frank Gambale. en veel meer.
Ondanks dat is zijn voorliefde voor Blues wel blijven bestaan.

Ik heb veel voor TV gedaan en demonstraties op beurzen. En speel regelmatig op de grote podia in Nederland en daar buiten.

Ik probeer altijd op de hoogte te blijven van de laatste technieken. Van Sweep picking tot rechterhand-tappen het komt allemaal aan bod. Ik heb een afgeronde opleiding aan het Conservatorium van Amsterdam

 

Gitaarles In Dordrecht - Matt Schofield Masterclass

docent Maarten Pors

Naast een goedlopende les praktijk geef ik ook muzieklessen op scholen in het speciaal Onderwijs. Ik heb dan ook veel ervaring met les geven aan kinderen met autisme, ADHD, ADD, etc.

Ook organiseer ik een paar keer per jaar een gitaar vakantie, weekend of workshop.

Kijk voor meer informatie op de site van Guitar Bootcamp

 

 


Aria; “Maarten stopt heel veel muzikale ervaring en enthousiasme in zijn lessen.
Hij zoomt echt in op jouw niveau, interesse en vragen. Tegelijkertijd brengt hij je een goede basis bij
en is hij elke keer met jou op zoek naar het moment dat noten muziek worden.
Kan niet leuker, kan niet leerzamer!
”